Agenda
09:00 – 09:15 | Rejestracja gości, kawa powitalna. |
09:15 – 09:30 | Wprowadzenie do tematyki spotkania. |
09:30 – 10:30 |
Inauguracja przygotowanego przez Business Penetration & Consulting raportu dotyczącego informatyzacji branży spożywczej. (Każde obecne przedsiębiorstwo otrzyma dla siebie wersję raportu). Systemy informatyczne wspierające zarządzanie przedsiębiorstwem.
BPC GROUP POLAND Sp. z o.o. |
10:30 – 11:00 |
Zastosowanie globalnych standardów biznesowych rozwiązań SAP w przemyśle produkcyjnym.
Łukasz Chomin, Prezes Zarządu, CompuTec S.A. |
11:00 – 11:15 | Przerwa kawowa. |
11:15 – 11:45 |
ANT Smart Production - przegląd dedykowanych systemów zrealizowanych przez ANT
w przemyśle, w branży produkcji spożywczej. Konkretne przykłady realizacji systemów, których efektem jest: obniżenie kosztów produkcji, zwiększenie efektywności i wydajności, zapewnienie stabilnej jakości, zmniejszenie zużycia energii, poprawa przepływu informacji, sukces w postaci medali WCM. Andrzej Jarosz, Prezes Zarządu, ANT Sp. z o.o. |
11:45 – 12:15 |
Planowanie, harmonogramowanie i rozliczanie produkcji, a także bieżące monitorowanie i wizualizacja pracy maszyn w branży spożywczej. AmiSter sp. z o.o. sp.k. |
12:15 – 12:45 |
Altar ECM – sposób na biznes bez papierów.
Waldemar Cichacz, Key Account Manager, Altar Sp. z o.o. |
12:45 – 13:00 | Podsumowanie spotkania. |
13:00 – ... | Poczęstunek. |