Agenda
08:45 – 09:00 | Rejestracja uczestników, kawa powitalna. |
09:00 – 09:30 |
Wprowadzenie do tematyki spotkania.
Charakterystyka wykorzystywanych rozwiązań IT w przedsiębiorstwach branży spożywczej. Omówienie planowanych inwestycji w sektorze spożywczym. |
09:30 – 10:00 |
Wybrane wdrożenia rozwiązania SUMA System – dedykowanego dla branży mięsnej.
Jerzy Suski, Prezes Zarządu, SUMA System Sp.j. |
10:00 – 10:30 |
Budowanie przewagi konkurencyjnej w oparciu o najlepsze rozwiązania SAP dla branży spożywczej, poparte case study m.in. w Savitor, SPA Food. Łukasz Chomin, Prezes Zarządu, CompuTec S.A. |
10:30 – 11:00 |
Produkcja i możliwości jej optymalizacji przy wykorzystaniu systemu Comarch ERP XL.
GECOS Sp. z o.o. |
11:00 – 11:30 | Poczęstunek. |
11:30 – ... |
Roadshow uzupełnia płatna (opcjonalna) Certyfikowana Usługa Doradczo-Edukacyjna BPC (CUDE) – Dla przesiębiorstw branży spożywczej, podczas której zostaną omówione m.in. następujące zagadnienia:
Szczegółowy plan usługi oraz więcej informacji znajduje się pod adresem: http://www.it-penetration.pl/certyfikowane-uslugi-bpc/2015-10-08/lodz/ Udział w CUDE wymaga osobnej rejestracji na powyższej stronie internetowej. |