Agenda
09:45 – 10:00 | Przywitanie uczestników. Wprowadzenie do tematyki spotkania. |
10:00 – 11:00 |
Konieczność informatyzacji zakładów branży mięsnej – biznesowe uzasadnienie.
Problemy i potrzeby przedsiębiorstwa przed procesem informatyzacji oraz uzyskane korzyści biznesowe po implementacji zintegrowanego systemu klasy ERP dla branży mięsnej. |
11:00 – 12:00 |
Wybrane wdrożenia rozwiązania SUMA System – dedykowanego dla branży mięsnej. Omówienie korzyści odniesionych przez zakłady mięsne oraz problematyki rozwiązanej poprzez wdrożenie systemu zarządzania przedsiębiorstwem i przetwórstwem mięsa. Jerzy Suski, Prezes Zarządu, SUMA System Sp.j. |
12:00 – 12:30 | Przerwa kawowa. |
12:30 – 14:30 |
Sebastian Smiatek, Enterprise Department Manager, BPC GROUP POLAND Sp. z o.o. |
14:30 – ... | Podsumowanie spotkania. Dyskusja. |